Ekologisk makaronilåda 6 månader från Semper Barnmat

Luomutuote 6 kuukautta

Makaronilaatikko

Luonnollisesti hyvää ruokaa!
 Luomuvaihtoehto kinkulla lasten suosikkiateriasta. Ateriassa on hyvin pieniä pehmeitä palasia. Luomuateria. Sisältää maitotuotteita ja gluteenia.
 
Tuotteen paino: 190 g

Vesi, rasvaton maito*, kukkakaali*, kinkku* 8%, sipuli*, pasta (durumvehnä)*, juusto*, riisijauho*, voi*, rapsiöljy*, mustapippuri*. *Luonnonmukaisesti tuotettu.

Ainekset saattavat muuttua, tarkista aina pakkauksen ainesosaluettelo.

Energia345 kJ (82 kcal)
Rasva3,0 g
josta tyydyttynyttä1,3 g
Hiilihydraatti9,7 g
josta sokereita2,7 g
Proteiini3,8 g
Suola0,09 g

Suosittelemme, että tuote tarjotaan lapselle lautaselta (aina kun se on mahdollista). Tämä on tärkeää lapsen ruokatottumusten kehittymisen kannalta. Jos ruoka tarjotaan suoraan purkista, suosittelemme käyttämään muovilusikkaa.
 
Lämmitys: Avaa ja poista kansi. Annostele sopiva määrä ruoka lautaselle ja lämmitä se mikroaaltouunissa. Sekoita ja tarkista ruoan lämpotila ennen tarjoamista. Ruoan voi myös lämmittää vesihauteessa. Jo kertaalleen lämmitettyä ruokaa ei tule lämmittää ja tarjota uudelleen.
 
Lastenruokiin ei lisätä säilöntäaineita. Lastenruokien säilyvyys perustuu siihen, että pakkaus on ilmatiivis. Tarkista, että kannen keskiosa on alhaalla. Kannen naksahdus kertoo, että purkki on avaamaton. Maista aina ennen tarjoamista.

Avaamaton purkki säilyy huoneenlämmössä Parasta ennen-päiväykseen asti. Avattu ja uudelleen suljettu purkki säilyy jääkaapissa n. 2 vuorokautta, jos tuotetta ei ole tarjottu suoraan purkista.

Tyhjät lasiset lastenruokapurkit voi viedä sellaisenaan lasinkeräykseen ja kannet pienmetallin keräykseen.

Jaa facebookissa Jaa Twitterissä

Tiesitkö, että?

Lastenruokien raaka-aineet...

...ovat puhtaampia kuin ne, joita myydään kaupassa. Tämä johtuu tiukasta lainsäädännöstä: vain kaikkein parhaita raaka-aineita saa käyttää lastenruokiin.

Lue lisää lastenruoista
Etusivu / Tuotteet / Makaronilaatikko